-
Czy router Predator Connect W6 obsługuje DOCSIS 4.0?
Nie, router Predator Connect W6 nie obsługuje DOCSIS 4.0.
-
Czy router Predator Connect W6 współpracuje z routerami Google Mesh?
Nie, router Predator Connect W6 nie współpracuje z routerami Google Mesh.
-
Czy mogę ustawić VLAN na routerze Predator Connect W6?
Nie, nie można skonfigurować sieci VLAN na routerze Predator Connect W6.
-
Jak skonfigurować Wi-Fi Meshing na routerach Predator Connect W6?
Czy mogę skonfigurować sieć Wi-Fi na routerze Predator Connect W6? Predator Routery Connect W6 obsługują mesh, który pozwala rozszerzyć zasięg sieci. Sieć mesh polega na połączeniu wielu routerów w celu utworzenia sieci, która obejmuje większy obszar i zapewnia lepszy zasięg i wydajność. Aby połączyć router Predator…
-
Acer Predator Connect W6: Przywrócenie ustawień fabrycznych po aktualizacji firmware do wersji TA4
Dlaczego muszę ponownie ustawić wszystkie hasła i identyfikatory SNID mojego routera Acer Predator Connect W6? Jeśli wersja firmware'u Twojego routera Acer Predator Connect W6 jest starsza niż wersja firmware'u TA4 (W6_1.04.246514), urządzenie zostanie automatycznie zaktualizowane do wersji TA4, gdy tylko zostanie…
-
Predator Connect W6 - rozpakowanie i szybka konfiguracja
Poniżej znajdziecie unboxing i instrukcję szybkiej konfiguracji routera Predator Connect W6.
-
Przegląd prędkości wentylatora cyrkulatora powietrza acerpure Przegląd zużycia energii
Przytulny cyrkulator powietrza acerpure może być używany z 12 różnymi prędkościami wentylatora. Używana prędkość wentylatora wpływa również na zużycie energii. Aby sprawdzić, ile energii zużywa cyrkulator powietrza acerpure cozy Air Circulator przy różnych prędkościach, zobacz poniższy przegląd. Prędkość Rpm Watt bez trybu…
-
Jak uzyskać dostęp do Acer Predator Connect X5
Jak mogę uzyskać dostęp do Acer Predator Connect X5? Aby uzyskać dostęp do Acer Predator Connect X5, wykonaj poniższe czynności. Podłącz kabel LAN do dowolnego portu LAN urządzenia Predator Connect X5. Otwórz przeglądarkę internetową na swoim komputerze i wpisz jedną z poniższych opcji w pasku wyszukiwania przeglądarki:…
-
Korzystanie z klawiatury do gier Predator Aethon 500
Jak używać klawiatury do gier Predator Aethon 500? Konfiguracja klawiatury * Podłącz klawiaturę do komputera.Windows * Pobierz oprogramowanie do integracji urządzeń Predator. * Kliknij dwukrotnie na PredatorGamingDeviceIntegration.exe, aby zainstalować oprogramowanie. * Uruchom oprogramowanie do integracji urządzeń do gier…