-
Czy router Predator Connect W6 obsługuje VPN?
Tak, router Predator Connect W6 obsługuje VPN i oferuje dwie usługi VPN: OpenVPNIPsecVPNPrzed włączeniem serwera VPN konieczne będzie wygenerowanie certyfikatu.
-
Czy router Predator Connect W6 obsługuje DD-WRT?
Router Predator Connect W6 używa OpenWRT i nie zapewnia wsparcia dla DD-WRT. Nie ma możliwości aktualizacji routera Predator Connect W6 do obsługi DD-WRT.
-
Czy router Predator Connect W6 ma wentylator chłodzący?
Router Predator Connect W6 nie posiada wentylatora chłodzącego, dlatego nie usłyszymy w nim szumu wentylatora.
-
Czy router Predator Connect W6 można zamontować na ścianie?
Router Predator Connect W6 można łatwo zamontować na ścianie. Na poniższym rysunku zaznaczono na niebiesko otwory do montażu na ścianie. Otwory są oddalone od siebie o 10 cm lub 4 cale. Przed wykonaniem otworów w ścianie należy sprawdzić wymiary, aby uniknąć problemów z instalacją. Podczas montażu W6 na ścianie należy…
-
Czy router Predator Connect W6 obsługuje DOCSIS 4.0?
Nie, router Predator Connect W6 nie obsługuje DOCSIS 4.0.
-
Czy router Predator Connect W6 współpracuje z routerami Google Mesh?
Nie, router Predator Connect W6 nie współpracuje z routerami Google Mesh.
-
Czy mogę ustawić VLAN na routerze Predator Connect W6?
Nie, nie można skonfigurować sieci VLAN na routerze Predator Connect W6.
-
Jak skonfigurować Wi-Fi Meshing na routerach Predator Connect W6?
Czy mogę skonfigurować sieć Wi-Fi na routerze Predator Connect W6? Predator Routery Connect W6 obsługują mesh, który pozwala rozszerzyć zasięg sieci. Sieć mesh polega na połączeniu wielu routerów w celu utworzenia sieci, która obejmuje większy obszar i zapewnia lepszy zasięg i wydajność. Aby połączyć router Predator…
-
Acer Predator Connect W6: Przywrócenie ustawień fabrycznych po aktualizacji firmware do wersji TA4
Dlaczego muszę ponownie ustawić wszystkie hasła i identyfikatory SNID mojego routera Acer Predator Connect W6?Jeśli wersja firmware'u Twojego routera Acer Predator Connect W6 jest starsza niż wersja firmware'u TA4 (W6_1.04.246514), urządzenie zostanie automatycznie zaktualizowane do wersji TA4, gdy tylko zostanie…
-
Predator Connect W6 - rozpakowanie i szybka konfiguracja
Poniżej znajdziecie unboxing i instrukcję szybkiej konfiguracji routera Predator Connect W6.