-
Lokalizacja domyślnego hasła dla sieci bezprzewodowej w Acer Predator Connect W6
Gdzie mogę znaleźć domyślne hasło Wi-Fi mojego Acer Predator Connect W6? Domyślne hasło do sieci bezprzewodowej znajduje się na naklejce na spodzie Twojego Acer Predator Connect W6. Zobacz poniższy obrazek w celach referencyjnych.
-
Lokalizacja domyślnego identyfikatora SSID sieci na stronie Acer Predator Connect W6
Gdzie mogę znaleźć domyślny identyfikator SSID sieci mojego Acer Predator Connect W6? Domyślny identyfikator SSID dla sieci bezprzewodowej można znaleźć na naklejce na spodzie Twojego Acer Predator Connect W6. Zobacz poniższy obrazek w celu odniesienia.
-
Lokalizacja domyślnego hasła administratora w Acer Predator Connect W6
Gdzie mogę znaleźć domyślne hasło administratora mojego Acer Predator Connect W6? Domyślne hasło administratora znajduje się na naklejce na spodzie Twojego Acer Predator Connect W6. Zobacz poniższy obrazek w celu referencyjnym. Uwaga: Ze względów bezpieczeństwa należy zmienić domyślne hasło administratora po pierwszym…
-
Funkcja głównej diody LED w Acer Predator Connect W6
Jaka jest funkcja głównej diody LED na moim Acer Predator Connect W6? Główna dioda LED (logo Predator na środku routera) na Twoim Acer Predator Connect W6 wskazuje stan routera. Niebieska migająca dioda: Router włącza zasilanie. Stała niebieska dioda LED: Router jest włączony. Niebieska oddychająca dioda LED: Stan sieci…
-
Funkcja GAME PORT w Twoim Acer Predator Connect W6
Jaką funkcję pełni dedykowany GAME PORT w moim Predator Connect W6? Dedykowany port Game Port w Twoim Acer Predator Connect W6 (patrz obrazek poniżej dla odniesienia) pozwala na najszybszą bezkompromisową przepustowość. Został on zaprojektowany z myślą o potrzebach graczy.
-
Umieszczenie urządzenia Acer Predator Connect W6 we własnym zakresie
Gdzie powinienem umieścić mój Acer Predator Connect W6 w moim domu? Aby uzyskać najlepszą siłę sygnału i wydajność systemu, zalecamy umieszczenie routera Acer Predator Connect W6 w centralnym miejscu, z dala od betonowych/ceglanych ścian, przewodów elektrycznych, rur wodnych i mikrofalówek. Jeśli wolisz połączyć swój Acer…
-
Jak skonfigurować aplikację mobilną Predator Connect
Jak skonfigurować aplikację Predator Connect Mobile? Aplikacja Predator Connect Mobile może służyć do zdalnego zarządzania Twoim Acer Predator Connect W6 za pomocą smartfona lub tabletu. Wystarczy aplikacja oraz połączenie smartfona lub tabletu z internetem poprzez Wi-Fi lub połączenie komórkowe. Aplikację Predator Mobile…
-
Jak zresetować Acer Predator Connect W6
Jak mogę zresetować mój Acer Predator Connect W6? Acer Predator Connect W6 można zresetować na dwa sposoby. 1) Przycisk resetowania Tam jest RESETOWANIE otwór obok przycisku WPS na routerze. Włóż spinacz biurowy lub podobny przedmiot do otworu. Naciśnij i przytrzymaj RESETOWANIE przez około 10 sekund, aż dioda LED zacznie…
-
Jak włączyć funkcję Home Network Security w urządzeniu Acer Predator Connect W6
Jak mogę włączyć funkcję Home Network Security w moim urządzeniu Acer Predator Connect W6? Włączenie funkcji Home Network Security w urządzeniu Acer Predator Connect W6 zapobiegnie włamaniom, zablokuje próby włamań i zagrożeń internetowych, a także ochroni Twoją prywatność. Dzięki włączeniu silnika bezpieczeństwa…
-
Jak skalibrować anteny urządzenia Acer Predator Connect W6
Jak mogę skalibrować anteny mojego Acer Predator Connect W6? Podłącz kabel LAN do dowolnego z portów LAN urządzenia Predator Connect W6 (lub połącz się przez Wi-Fi). Otwórz na swoim komputerze przeglądarkę internetową i wpisz w pasku wyszukiwania przeglądarki jeden z poniższych elementów: http://acerconnect.com…