-
Jak dostosować priorytetyzację urządzeń w Acer Predator Connect W6
Jak mogę zmienić priorytetyzację urządzeń w moim Acer Predator Connect W6?Aby dostosować tryb priorytetu w urządzeniu Acer Predator Connect X5 do priorytetu urządzeń, wykonaj poniższe kroki. Podłącz kabel LAN do dowolnego z portów LAN urządzenia Predator Connect W6 (lub połącz się przez Wi-Fi). Otwórz na swoim komputerze…
-
Jak zaktualizować wersję oprogramowania urządzenia Acer Predator Connect W6
W jaki sposób mogę zaktualizować wersję oprogramowania w moim urządzeniu Acer Predator Connect W6?Aby sprawdzić dostępność i zainstalować aktualizacje oprogramowania w Acer Predator Connect W6, wykonaj poniższe kroki. Podłącz kabel LAN do dowolnego z portów LAN urządzenia Predator Connect W6 (lub połącz się przez Wi-Fi).…
-
Jak sprawdzić wersję oprogramowania urządzenia Acer Predator Connect W6
Jak mogę sprawdzić aktualną wersję oprogramowania mojego Acer Predator Connect W6?Aby sprawdzić aktualną wersję oprogramowania w urządzeniu Acer Predator Connect W6, wykonaj poniższe kroki. Podłącz kabel LAN do dowolnego z portów LAN urządzenia Predator Connect W6 (lub połącz się przez Wi-Fi). Otwórz na swoim komputerze…
-
Brak możliwości wykrycia pasma 6 GHz w Acer Predator Connect W6
Dlaczego w moim Acer Predator Connect W6 nie widzę pasma 6 GHz?Istnieją dwa powody, dla których możesz nie widzieć pasma 6 GHz w swoim Acer Predator Connect W6. 1) Urządzenie nie obsługuje 6 GhzAby zobaczyć pasmo 6 GHz, musisz mieć urządzenie, które obsługuje Wi-Fi 6E (6^GHz). Jeśli urządzenie nie obsługuje Wi-Fi 6E,…
-
Umiejscowienie numeru seryjnego lub SNID w Acer Predator Connect W6
Gdzie mogę znaleźć numer seryjny lub SNID w Acer Predator Connect W6?Numer seryjny i SNID urządzenia Predator Connect W6 można znaleźć na naklejce na spodzie urządzenia. Zobacz poniższy obrazek w celach referencyjnych.
-
Lokalizacja domyślnego hasła dla sieci bezprzewodowej w Acer Predator Connect W6
Gdzie mogę znaleźć domyślne hasło Wi-Fi mojego Acer Predator Connect W6? Domyślne hasło do sieci bezprzewodowej znajduje się na naklejce na spodzie Twojego Acer Predator Connect W6. Zobacz poniższy obrazek w celach referencyjnych.
-
Lokalizacja domyślnego identyfikatora SSID sieci na stronie Acer Predator Connect W6
Gdzie mogę znaleźć domyślny identyfikator SSID sieci mojego Acer Predator Connect W6?Domyślny identyfikator SSID dla sieci bezprzewodowej można znaleźć na naklejce na spodzie Twojego Acer Predator Connect W6. Zobacz poniższy obrazek w celu odniesienia.
-
Lokalizacja domyślnego hasła administratora w Acer Predator Connect W6
Gdzie mogę znaleźć domyślne hasło administratora mojego Acer Predator Connect W6?Domyślne hasło administratora znajduje się na naklejce na spodzie Twojego Acer Predator Connect W6. Zobacz poniższy obrazek w celu referencyjnym. Uwaga: Ze względów bezpieczeństwa należy zmienić domyślne hasło administratora po pierwszym…
-
Funkcja głównej diody LED w Acer Predator Connect W6
Jaka jest funkcja głównej diody LED na moim Acer Predator Connect W6?Główna dioda LED (logo Predator na środku routera) na Twoim Acer Predator Connect W6 wskazuje stan routera. Niebieska migająca dioda: Router włącza zasilanie. Stała niebieska dioda LED: Router jest włączony. Niebieska oddychająca dioda LED: Stan sieci WAN…
-
Funkcja GAME PORT w Twoim Acer Predator Connect W6
Jaką funkcję pełni dedykowany GAME PORT w moim Predator Connect W6?Dedykowany port Game Port w Twoim Acer Predator Connect W6 (patrz obrazek poniżej dla odniesienia) pozwala na najszybszą bezkompromisową przepustowość. Został on zaprojektowany z myślą o potrzebach graczy.