-
Zlokalizuj numer seryjny na Acer Halo Swing
Gdzie mogę znaleźć numer seryjny mojego Acer Halo Swing Smart Speaker? Twój Acer Halo Swing posiada 22-znakowy numer seryjny, który pomaga zidentyfikować produkt na potrzeby gwarancji i pomocy technicznej. Etykieta z numerem seryjnym znajduje się poniżej kodu kreskowego na spodzie inteligentnego głośnika, jak pokazano na…
-
Jak zresetować głośnik Acer Halo Swing Smart Speaker
Możesz łatwo zresetować swój inteligentny głośnik Halo Swing za pomocą kilku przycisków. Po zresetowaniu urządzenia, oprogramowanie i ustawienia zostaną przywrócone do oryginalnych ustawień fabrycznych. Użyj poniższych instrukcji, aby zresetować swój inteligentny głośnik. Naciśnij przycisk Power na spodzie głośnika, aby go…
-
Predator Connect W6: Konfiguracja przepustowości w ramach hybrydowego QoS
Czy mogę ręcznie ustawić przepustowość w Hybrydowej QoS dla mojego Acer Predator Connect W6? Konfiguracja przepustowości Predator Connect W6 umożliwia ustawienie i kontrolowanie priorytetów przepustowości sieci wysyłania/pobierania, a funkcja Hybrid QoS (Quality of Service) zarezerwuje tę przepustowość zgodnie z ważoną…
-
Jak skonfigurować kontrolę rodzicielską w Acer Predator Connect W6
Czy mogę zablokować dostęp do określonych stron internetowych lub usług internetowych w Acer Predator Connect W6? Jeśli chcesz zablokować dostęp do określonych stron internetowych lub usług internetowych w urządzeniu Acer Predator Connect W6, możesz użyć w tym celu funkcji Kontroli rodzicielskiej. Instrukcje dotyczące…
-
Jak włączyć tryb nocny w urządzeniu Acer Predator Connect W6.
Czy mogę przyciemnić główną diodę LED mojego Acer Predator Connect W6? Być może będziesz chciał nieco przyciemnić główną diodę LED swojego Acer Predator Connect W6, na przykład wieczorem lub w nocy. W takim przypadku możesz włączyć tryb nocny. Po włączeniu trybu nocnego, główna dioda LED będzie pulsacyjnie włączana i…
-
Jak dostosować priorytetyzację urządzeń w Acer Predator Connect W6
Jak mogę zmienić priorytetyzację urządzeń w moim Acer Predator Connect W6? Aby dostosować tryb priorytetu w urządzeniu Acer Predator Connect X5 do priorytetu urządzeń, wykonaj poniższe kroki. Podłącz kabel LAN do dowolnego z portów LAN urządzenia Predator Connect W6 (lub połącz się przez Wi-Fi). Otwórz na swoim komputerze…
-
Jak zaktualizować wersję oprogramowania urządzenia Acer Predator Connect W6
W jaki sposób mogę zaktualizować wersję oprogramowania w moim urządzeniu Acer Predator Connect W6? Aby sprawdzić dostępność i zainstalować aktualizacje oprogramowania w Acer Predator Connect W6, wykonaj poniższe kroki. Podłącz kabel LAN do dowolnego z portów LAN urządzenia Predator Connect W6 (lub połącz się przez Wi-Fi).…
-
Jak sprawdzić wersję oprogramowania urządzenia Acer Predator Connect W6
Jak mogę sprawdzić aktualną wersję oprogramowania mojego Acer Predator Connect W6? Aby sprawdzić aktualną wersję oprogramowania w urządzeniu Acer Predator Connect W6, wykonaj poniższe kroki. Podłącz kabel LAN do dowolnego z portów LAN urządzenia Predator Connect W6 (lub połącz się przez Wi-Fi). Otwórz na swoim komputerze…
-
Brak możliwości wykrycia pasma 6 GHz w Acer Predator Connect W6
Dlaczego w moim Acer Predator Connect W6 nie widzę pasma 6 GHz? Istnieją dwa powody, dla których możesz nie widzieć pasma 6 GHz w swoim Acer Predator Connect W6. 1) Urządzenie nie obsługuje 6 Ghz Aby zobaczyć pasmo 6 GHz, musisz mieć urządzenie, które obsługuje Wi-Fi 6E (6^GHz). Jeśli urządzenie nie obsługuje Wi-Fi 6E,…
-
Umiejscowienie numeru seryjnego lub SNID w Acer Predator Connect W6
Gdzie mogę znaleźć numer seryjny lub SNID w Acer Predator Connect W6? Numer seryjny i SNID urządzenia Predator Connect W6 można znaleźć na naklejce na spodzie urządzenia. Zobacz poniższy obrazek w celach referencyjnych.