-
Profile przekierowania portów obsługiwane przez Twój Predator Connect W6
Czy mogę ustawić dowolne profile przekierowania portów dla mojego routera Predator Connect W6? Przekierowanie portów umożliwia użytkownikom zewnętrznym łączenie się z usługami sieci lokalnej (LAN) przy użyciu protokołu Hypertext Transfer Protocol (HTTP), protokołów przesyłania plików (FTP) i innych protokołów. Aby…
-
Jak skonfigurować serwer OpenVPN dla Predator Connect W6
Czy mogę skonfigurować serwer OpenVPN dla mojego routera Predator Connect W6? Aby skonfigurować serwer OpenVPN na routerze Predator Connect W6, wykonaj poniższe czynności. 1) Połącz się z deską rozdzielczą Predator Connect W6 Podłącz kabel LAN do dowolnego portu LAN urządzenia Predator Connect W6 (lub połącz się przez…
-
Jak skonfigurować modem DSL/kablowy dla Predator Connect W6
Jak mogę skonfigurować modem DSL/kablowy dla mojego routera Predator Connect W6? Aby skonfigurować modem DSL/kablowy w Predator Connect W6, wykonaj poniższe czynności. Podłącz kabel LAN do dowolnego portu LAN urządzenia Predator Connect W6 (lub połącz się przez Wi-Fi). Otwórz przeglądarkę internetową na swoim komputerze i…
-
Jak ponownie uruchomić Predator Connect W6
Jak ponownie uruchomić Predator Connect W6? Aby ponownie uruchomić Predator Connect W6, wykonaj poniższe czynności. Podłącz kabel LAN do dowolnego portu LAN urządzenia Predator Connect W6 (lub połącz się przez Wi-Fi). Otwórz przeglądarkę internetową na swoim komputerze i wpisz jedną z poniższych opcji w pasku wyszukiwania…
-
Jak sprawdzić prędkość Internetu w Predator Connect W6
Czy mogę sprawdzić prędkość Internetu mojego Predator Connect W6? Aby sprawdzić prędkość Internetu na routerze Predator Connect W6, wykonaj poniższe czynności. Podłącz kabel LAN do dowolnego portu LAN urządzenia Predator Connect W6 (lub połącz się przez Wi-Fi). Otwórz przeglądarkę internetową na swoim komputerze i wpisz…
-
Korzystanie z anteny zewnętrznej w urządzeniu Acer Predator Connect X5
Czy mogę używać anteny zewnętrznej w moim Acer Predator Connect X5? Twój Acer Predator Connect X5 jest wyposażony we wbudowaną antenę. Jeśli jednak korzystasz z Predator Connect X5 w sytuacji, gdy sygnał nie jest optymalny, możesz użyć go z zewnętrzną anteną DIV, aby poprawić sygnał 5G. Jeśli chcesz poprawić sygnał 5G za…
-
Nieprawidłowa prędkość wentylatora i hałas dochodzący z karty graficznej Predator BiFrost Arc A770 OC
Co powoduje tyle hałasu, odkąd zaktualizowałem sterownik Intel do mojej karty graficznej Predator BiFrost Arc A770 OC? Jeśli zaktualizowałeś sterownik Intel karty graficznej Predator BiFrost Arc A770 OC do wersji PR19 (31.0.101.4644), możesz doświadczać nietypowych prędkości wentylatorów i większego hałasu wydobywającego…
-
Skąd pobrać oprogramowanie i sterowniki Predator BiFrost Radeon RX 7600
Aby zapewnić najlepszą kompatybilność i wydajność, ważne jest aktualizowanie sterowników i oprogramowania karty graficznej. Najnowsze sterowniki i oprogramowanie aplikacji dla karty graficznej Predator BiFrost Radeon RX 7600 można pobrać ze stronyWitryna pomocy technicznej Acera. Skorzystaj z poniższych instrukcji, aby…
-
Skąd pobrać oprogramowanie i sterowniki Predator BiFrost A770
Aby zapewnić najlepszą kompatybilność i wydajność, ważne jest aktualizowanie sterowników i oprogramowania karty graficznej. Najnowsze sterowniki i oprogramowanie aplikacji dla karty graficznej Predator BiFrost A770 można pobrać ze stronyWitryna pomocy technicznej Acera. Skorzystaj z poniższych instrukcji, aby pobrać i…
-
Skąd pobrać oprogramowanie i sterowniki Predator BiFrost A750
Aby zapewnić najlepszą kompatybilność i wydajność, ważne jest aktualizowanie sterowników i oprogramowania karty graficznej. Najnowsze sterowniki i oprogramowanie aplikacji dla karty graficznej Predator BiFrost A750 można pobrać ze stronyWitryna pomocy technicznej Acera. Skorzystaj z poniższych instrukcji, aby pobrać i…