-
Predator Konfiguracja połączenia W6 IPv6
Czy mogę skonfigurować połączenie IPv6 na moim Predator Connect W6?IPv6 (Internet Protocol Version 6) to protokół warstwy sieciowej, który umożliwia komunikację i przesyłanie danych przez sieć. IPv6 został wprowadzony w 1998 roku w celu zastąpienia protokołu IPv4 w przyszłości. IPv6 nie przyspieszy połączenia…
-
Jak używać urządzenia Predator Connect W6 jako mostu?
Czy muszę wymienić modem/router zainstalowany przez mojego dostawcę usług internetowych na mój Predator Connect W6? Jeśli masz już modem/router zainstalowany przez dostawcę usług internetowych (ISP), zamiast zastępować router ISP routerem Predator Connect W6, możesz skonfigurować router Predator Connect W6 jako most. Tryb…
-
Funkcja automatycznego wyboru kanału (ACS) w urządzeniu Predator Connect W6
Czy mój Predator Connect W6 jest w stanie automatycznie wybrać najlepszy/najmniej zatłoczony kanał?Funkcja automatycznego wyboru kanału (ACS) pomaga routerowi Predator Connect W6 automatycznie wybierać najmniej przeciążony kanał przy każdym uruchomieniu systemu i zapewnia, że zawsze wybierany jest najlepszy kanał.…
-
Ulepszenia oprogramowania sprzętowego routera Predator Connect W6 i dziennik zmian
Firma Acer okresowo publikuje aktualizacje oprogramowania sprzętowego routera Predator Connect W6, aby ulepszyć funkcje i zwiększyć bezpieczeństwo. Powinieneś upewnić się, że używasz najnowszego oprogramowania sprzętowego dla swojego urządzenia i zaktualizować je, jeśli nie korzystasz z najnowszej wersji. Instrukcje…
-
Dlaczego portal internetowy od Predator Connect W6 często wyświetla monit o zmianę hasła?
Po kliknięciu menu SYSTEM w portalu internetowym, aplikacja wydaje się monitować o aktualizację hasła, ponieważ opcja Login password jest pierwszą pozycją menu. W rzeczywistości aplikacja nie monituje o aktualizację hasła. Acer będzie pracować nad zmianą pierwszej pozycji menu na CZAS SYSTEMOWY w przyszłych aktualizacjach…
-
Zlokalizuj numer seryjny na Acer Halo Swing
Gdzie mogę znaleźć numer seryjny mojego Acer Halo Swing Smart Speaker?Twój Acer Halo Swing posiada 22-znakowy numer seryjny, który pomaga zidentyfikować produkt na potrzeby gwarancji i pomocy technicznej. Etykieta z numerem seryjnym znajduje się poniżej kodu kreskowego na spodzie inteligentnego głośnika, jak pokazano na…
-
Jak zresetować głośnik Acer Halo Swing Smart Speaker
Możesz łatwo zresetować swój inteligentny głośnik Halo Swing za pomocą kilku przycisków. Po zresetowaniu urządzenia, oprogramowanie i ustawienia zostaną przywrócone do oryginalnych ustawień fabrycznych. Użyj poniższych instrukcji, aby zresetować swój inteligentny głośnik. Naciśnij przycisk Power na spodzie głośnika, aby go…
-
Predator Connect W6: Konfiguracja przepustowości w ramach hybrydowego QoS
Czy mogę ręcznie ustawić przepustowość w Hybrydowej QoS dla mojego Acer Predator Connect W6?Konfiguracja przepustowości Predator Connect W6 umożliwia ustawienie i kontrolowanie priorytetów przepustowości sieci wysyłania/pobierania, a funkcja Hybrid QoS (Quality of Service) zarezerwuje tę przepustowość zgodnie z ważoną…
-
Jak skonfigurować kontrolę rodzicielską w Acer Predator Connect W6
Czy mogę zablokować dostęp do określonych stron internetowych lub usług internetowych w Acer Predator Connect W6?Jeśli chcesz zablokować dostęp do określonych stron internetowych lub usług internetowych w urządzeniu Acer Predator Connect W6, możesz użyć w tym celu funkcji Kontroli rodzicielskiej. Instrukcje dotyczące…
-
Jak włączyć tryb nocny w urządzeniu Acer Predator Connect W6.
Czy mogę przyciemnić główną diodę LED mojego Acer Predator Connect W6?Być może będziesz chciał nieco przyciemnić główną diodę LED swojego Acer Predator Connect W6, na przykład wieczorem lub w nocy. W takim przypadku możesz włączyć tryb nocny. Po włączeniu trybu nocnego, główna dioda LED będzie pulsacyjnie włączana i…