Czym jest promocja Adobe na komputerach Acer ConceptD?
Warunki promocji i kwalifikowalność
Na jak długo obowiązuje oferta promocyjna?
Trzymiesięczna, ograniczona czasowo subskrypcja aplikacji Adobe Creative Cloud All Apps for Individuals jest ważna dla użytkowników, którzy zakupią kwalifikujące się urządzenie i zgłoszą swój kod kuponu ofertowego przed 31 października 2021 roku.
Po zarejestrowaniu komputera ConceptD PC użytkownicy mogą odwiedzić stronę Moje produkty, aby uzyskać swój unikalny kod kuponu ofertowego, który można zrealizować w ramach trzymiesięcznej subskrypcji Adobe Creative Cloud All Apps dla osób indywidualnych. Aby móc skorzystać z Oferty, użytkownicy muszą założyć konto w Adobe i zaakceptować Warunki użytkowania Adobe.
Które kraje/regiony kwalifikują się do promocji?
Oferta Adobe Creative Cloud jest dostępna w regionach, w których firma Adobe udostępnia aplikację Creative Cloud for Individuals użytkownikom końcowym. Więcej informacji można znaleźć na stronie internetowej Adobe pod adresem: https://www.adobe.com/content/dam/acom/en/products/creativecloud/cc/pdfs/cc-availability-matrix.pdf.
Jakie Acer urządzenia kwalifikują się do promocji?
Wszystkie nowe komputery ConceptD zakupione między 1 czerwca 2019 r. a 31 października 2021 r.
Jeśli kupiłem wiele urządzeń objętych promocją, czy mogę zrealizować tę samą ofertę wielokrotnie?
Tak, jeśli użytkownik jest uprawniony do otrzymania więcej niż jednego kodu bonu ofertowego. Tylko jeden (1) Kod Bonu Ofertowego zostanie podany dla każdego kwalifikującego się komputera ConceptD. W przypadku, gdy użytkownik zakupi wiele kwalifikowanych urządzeń i podejmie próbę realizacji wielu Kodów Kuponu Ofertowego, Adobe lub jego agent realizujący może zażądać dowodu zakupu dodatkowych kwalifikowanych urządzeń. Jeśli wymagany dowód zakupu nie zostanie dostarczony, firma Adobe lub jej przedstawiciel ds. realizacji zamówienia zastrzega sobie prawo do niepowiązania użytkownika ze stroną realizacji zamówienia lub zakończenia subskrypcji w dowolnym momencie.
Jeśli posiadam już istniejące konto Adobe, czy muszę utworzyć nowe, aby móc skorzystać z tej oferty?
Nie, Użytkownik może skorzystać z istniejącego konta Adobe w celu realizacji oferty.
Jeśli posiadam już istniejącą subskrypcję Adobe Creative Cloud, czy nadal mogę skorzystać z tej promocji?
Tak, jeśli posiadasz już istniejącą subskrypcję na aplikacje w chmurze Creative Cloud All Apps, do obecnej subskrypcji zostaną dodane dodatkowe trzy miesiące. Jeśli użytkownik posiada inną subskrypcję na usługi w chmurze Creative Cloud, która nie jest przeznaczona dla wszystkich aplikacji (np. dla pojedynczej aplikacji lub planu zdjęciowego), dodatkowa trzymiesięczna subskrypcja na usługi Adobe Creative Cloud All Apps będzie działać jednocześnie z tą subskrypcją.
Jeśli mogę skorzystać z innej oferty Creative Cloud All Apps, czy nadal mogę ją wykorzystać?
Tak, jeśli kwalifikujesz się do skorzystania z Oferty, może ona zostać wykupiona jako dodatek do wcześniej wykupionych ofert dla Creative Cloud.
Kiedy jest ostatni dzień realizacji mojego bonu ofertowego?
Realizacja kodów musi nastąpić nie później niż w terminie podanym w sekcji Moje produkty w momencie otrzymania kodu bonu ofertowego.
Gdzie mogę znaleźć więcej informacji o Adobe Creative Cloud?
Więcej odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania można znaleźć w dziale FAQ Adobe Creative Cloud pod adresem: https://helpx.adobe.com/creative-cloud/faq.html#membership.
Odkupienie promocji
Jak zrealizować wszystkie aplikacje Adobe Creative Cloud, oferta 3-miesięczna?
Klienci, którzy zakupili komputer ConceptD PC są uprawnieni do skorzystania z oferty. Po prostu zarejestruj swoje urządzenie, aby otrzymać unikalny Kod Kuponu Ofertowego dla tej ekskluzywnej oferty. Skorzystaj z poniższych instrukcji, aby zarejestrować swój produkt i otrzymać darmową ofertę.
- Zarejestruj swoje urządzenie na stronie https://www.acer.com/ac/pl/PL/content/register-product. Jeśli Twój produkt został automatycznie zarejestrowany przy pierwszym uruchomieniu urządzenia, możesz sprawdzić rejestrację produktu, logując się na stronie acer.com i bezpośrednio sprawdzając Moje produkty).
- Przejdź do sekcji Moje produkty, aby otrzymać kod bonu ofertowego do swojej 3-miesięcznej subskrypcji Adobe Creative Cloud.
- Po otrzymaniu kodu bonu ofertowego można go zrealizować na stronie realizacji bonu Adobe pod adresem http://www.adobepartneroffer.com/GO.
- Po zrealizowaniu kodu bonu ofertowego na Stronie Internetowej Adobe Redemption zostaniesz poproszony o utworzenie konta Adobe* (lub zalogowanie się na istniejące konto) i pobranie aplikacji Creative Cloud.
Note: Aby utworzyć konto Adobe, użytkownik musi wyrazić zgodę na Warunki użytkowania Adobe i być uprawniony do korzystania z oferty.
Kiedy skończy się promocja
Co się stanie, gdy zakończy się trzymiesięczny abonament?
Po zakończeniu trzymiesięcznego okresu subskrypcji użytkownicy mogą nadal korzystać z Adobe Creative Cloud, wykupując subskrypcję w aktualnej cenie. Jeśli nie przedłużysz swojej subskrypcji, zostanie ona uznana za anulowaną. Więcej informacji można znaleźć na stronie internetowej Adobe pod adresem: https://helpx.adobe.com/manage-account/using/cancel-subscription.html.