Gdzie mogę zdobyć oprogramowanie do odzyskiwania danych dla mojego komputera Acer?
Acer Produkty umożliwiają utworzenie własnego oprogramowania do odzyskiwania danych na dysku flash USB przy użyciu oprogramowania Acer Care Center. Tego dysku do odzyskiwania można użyć do ponownej instalacji Windows w przypadku wystąpienia problemów lub do przywrócenia systemu do ustawień fabrycznych, jeśli chcesz zacząć od nowa lub zdecydujesz się go sprzedać. Należy pamiętać, że osobiste pliki i aplikacje, które nie zostały dostarczone z komputerem, nie zostaną zapisane na dysku do odzyskiwania. Wybierz poniższe łącze, aby uzyskać szczegółowe instrukcje, które pomogą Ci przejść przez tworzenie nośnika odzyskiwania dla Twojego systemu.
Instrukcje dotyczące tworzenia nośnika odzyskiwania
Jeśli nie możesz utworzyć dysku do odzyskiwania, skontaktuj się z pomocą techniczną Acer pod numerem 1-866-695-2237. Jeśli chcesz zamówić oryginalne oprogramowanie fabryczne dla swojego produktu, skontaktuj się z nami pod numerem 1-800-910-2237. Klienci spoza USA lub Kanady proszeni są o kontakt z działem pomocy technicznej Acer w swoim regionie.