-
Použití externí antény na vašem Acer Predator Connect X5
Mohu na svém Acer Predator Connect X5 použít externí anténu? Váš Acer Predator Connect X5 je dodáván s vestavěnou anténou. Pokud však Predator Connect X5 používáte v situaci, kdy signál není optimální, můžete jej použít s externí DIV anténou pro zlepšení signálu 5G. Pokud potřebujete zlepšit signál 5G pomocí externí antény…
-
Abnormální rychlost ventilátoru a hluk pocházející z grafické karty Predator BiFrost Arc A770 OC
Co dělá tolik hluku od doby, kdy jsem aktualizoval ovladač Intel své grafické karty Predator BiFrost Arc A770 OC? Pokud jste aktualizovali ovladač Intel své grafické karty Predator BiFrost Arc A770 OC na verzi PR19 (31.0.101.4644), můžete zaznamenat abnormální otáčky ventilátoru a větší hluk vycházející z ventilátoru…
-
Kde stáhnout software a ovladače Predator BiFrost Radeon RX 7600
Je důležité udržovat ovladače grafické karty a software aktuální, aby byla zajištěna nejlepší kompatibilita a výkon. Nejnovější ovladače a aplikační software pro grafickou kartu Predator BiFrost Radeon RX 7600 si můžete stáhnout naWeb podpory společnosti Acer. Pomocí níže uvedených pokynů stáhněte a nainstalujte nejnovější…
-
Kde stáhnout software a ovladače Predator BiFrost A770
Je důležité udržovat ovladače grafické karty a software aktuální, aby byla zajištěna nejlepší kompatibilita a výkon. Nejnovější ovladače a aplikační software pro grafickou kartu Predator BiFrost A770 si můžete stáhnout na adreseWeb podpory společnosti Acer. Pomocí níže uvedených pokynů stáhněte a nainstalujte nejnovější…
-
Kde stáhnout software a ovladače Predator BiFrost A750
Je důležité udržovat ovladače grafické karty a software aktuální, aby byla zajištěna nejlepší kompatibilita a výkon. Nejnovější ovladače a aplikační software pro grafickou kartu Predator BiFrost A750 si můžete stáhnout na adreseWeb podpory společnosti Acer. Pomocí níže uvedených pokynů stáhněte a nainstalujte nejnovější…
-
Predator Podpora technologie Connect W6 802.11ad
Podporuje můj Predator Connect W6 standard 802.11ad? 802.11ad vs. 802.11ax 802.11ax, známá také jako Wi-Fi 6E, je nejnovější generací bezdrátové síťové technologie. Ve srovnání se svým předchůdcem 802.11ad nabízí výrazné zlepšení rychlosti, kapacity a účinnosti. Díky funkcím, jako je OFDMA (ortogonální vícenásobný přístup…
-
Predator Connect W6 Podpora DD-WRT
Podporuje můj Acer Predator Connect W6 systém DD-WRT? DD-WRT vs. OpenWRT DD-WRT a OpenWRT jsou oblíbené možnosti firmwaru třetích stran pro bezdrátové směrovače, které poskytují výkonné platformy pro síťové nadšence i profesionály. OpenWRT je však vyspělejší firmware routeru než DD-WRT s pokročilými funkcemi, vyšší úrovní…
-
Jak přistupovat k jednotce USB Flash prostřednictvím webu Predator Connect W6
Mohu na svém zařízení Predator Connect W6 přistupovat k souborům na jednotce USB flash? Váš Predator Connect W6 je vybaven portem USB, který umožňuje připojit libovolný USB flash disk. Po připojení můžete k souborům na USB flash disku přistupovat prostřednictvím libovolného zařízení, které je připojeno k zařízení Predator…
-
Predator Podpora technologie Connect W6 DOCSIS 4.0
Podporuje můj Predator Connect W6 DOCSIS 4.0? DOCSIS DOCSIS je zkratka pro Data Over Cable Service Interface Specification (specifikace rozhraní pro přenos dat po kabelu). Jedná se o celosvětově uznávaný komunikační standard pro kabelové modemy, který umožňuje doplnit stávající systém kabelové televize (CATV) o…
-
Predator Podpora routeru Google Mesh Connect W6
Podporuje můj Predator Connect W6 směrovače Google Mesh? Síťování směrovače Spojování směrovačů je technika bezdrátové sítě, která zahrnuje použití více směrovačů k vytvoření jednotné a bezproblémové sítě Wi-Fi. V síti mesh směrovače spolupracují, aby rozšířily pokrytí sítě, odstranily mrtvé zóny a zajistily spolehlivější…