Níže naleznete seznam často kladených otázek týkajících se mezinárodní cestovní záruky Acer. Pokud máte další otázky, obraťte se na podporuAcer ve svém regionu.
V blízkosti se nenachází žádné servisní středisko ITW. Co mám dělat?
Příslušné kontaktní údaje společnosti ITW získáte v nejbližším servisním střediskuAcer .
Moje místní záruka vypršela. Lze ITW použít pro místní servis?
Služba ITW je nabízena s cílem maximalizovat pohodlí při cestách do zahraničí. Nenahrazuje místní záruku ani ji s ní nelze vyměnit. Pokud místní záruka vypršela, budete muset zaplatit místní poplatky za opravu.
V mém notebooku je předinstalována sada Microsoft® Office v češtině. Mohu si ho změnit na jinou jazykovou verzi? (Pouze pro země s předinstalovanou sadou Office.)
Vzhledem k licenční politice společnosti Microsoft společnost ITW nepodporuje změny jazyka. Software v preferovaném jazyce si musíte zakoupit samostatně.
Můj notebook byl zakoupen v jiné zemi, než kde bydlím. Mohu použít ITW k opravě notebooku v mé domovské zemi?
Ne, pouze cestující v dobré víře, kteří mají k dispozici kopii originální prodejní faktury notebooku, mohou vznášet nároky podle Acer ITW. Definice "cestujícího v dobré víře" podle Acer ITW je osoba, která se dočasně nachází mimo územní působnost místní záruky vztahující se na příslušný notebook, aniž by měla v úmyslu se zde trvale usadit. V opačném případě se na notebook vztahuje pouze místní záruka v místě, kde byl zakoupen; případné opravy provedené mimo zemi nákupu budete muset uhradit.